Fluks per blerje te kuponave per pasaporta biometrike 

Fluks per blerje te kuponave per pasaporta biometrike 

195
SHPËRNDAJE

Muaji Qershor dhe kjo jave e pare e Korrikut rregjistron ne posten shqiptare ne Fier, nje fluks teper te rritur te kerkesave dhe blerjeve te kuponave per karta identiteti dhe pasaporta biometrike .Fluksi i rritur i qytetareve ne sportelet e postes eshte shkak i ardhjes se emigranteve dhe i kerkesave te tyre per pasaporta si dhe per legalizim te dokumentave ne ministrine e jashtme.Sipas drejtuesit te postes shqiptare ne Fier Irfan Hajdaraj vetem per kete periudhe te siperpermendur jane shitur 310 cop kupona per karta identiteti rreth 765 cop kupona per pasaporta biometrike te zakonshme ndersa 211 kupona per pasaporta me afate te pershpejtuara.Per cdo dite kryhen mesatarisht blerja e gati 100 kupona per karta identiteti dhe pasaporta buometrike.Sipas drejtuesit te postes shqiptare ne fier per shkak te rritjes se ketij fluksi posta shqiptare per perballimin e situates ka rritur edhe sherbimin ne punonjes si dhe sportele si ne qyttetin e fierit por edhe ne njesite administrative.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.