Fier:OSHE ,100 prerje ne dite te energjise per debitoret.

Fier:OSHE ,100 prerje ne dite te energjise per debitoret.

290
SHPËRNDAJE

Intensifikohet aksioni i prerjeve te energjise elektrike .Rreth 8 grupe pune te OSHE vijojne kontrollet ne te gjithe zonen e rrethit Fier per evidentimin e debive te papaguara te energjise elektrike.Vetem ne Cakran jane kryer mbi 300 prerje te energjise .

Sipas OSHE , Fier, cdo dite kryhen rreth 100 nderprerje te energjise per abonentet qe jane debitore ne faturat e konsumit te energjise elektrike .Rreth 104 milion leke te reja ka qene vlera e debise se papaguar nga debitoret ne fjale ndersa OSHE po vepron ne terren me nderprerje pas paralajmerimeve ndaj abonenteve.

Shumica e abonenteve qe u eshte prere energjia nga OSHE ,jane abonente familjare.
Grupet e prerjes se OSHE kane kryer prerje  te energjise per debitore private dhe familjare edhe ne qytetin e Fierit. Vetem ne Shtator ne Fier jane kryer 800 prerje te energjise per abonentet debitore.

Vetem ne muajin Shtator , ne 4 raste qe eshte konstatuar rilidhje e energjise pas prerjeve, eshte marre masa e ndjekjes penale .

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.