Fier,Mallakaster,Patos, Roskovec, 249 mije zgjedhes, qarku 392,869 zgjedhes

Fier,Mallakaster,Patos, Roskovec, 249 mije zgjedhes, qarku 392,869 zgjedhes

431
SHPËRNDAJE

Afron cdo dite dhe me shume 25 Qershori kur shqiptaret do ti drejtohen kutive te votimit per te zgjedhur deputetet e parlamentit te ri. Vetem ne Bashkine e madhe Fier ne keto zgjedhje jane rreghistruar saktesisht 159 mije e 983 votues ne te 9 njesite administrative perfshire edhe Bashkine Fier. Numri i votuesve (zgjedhes)ne keto zgjedhje mesohet se eshte rreth 5000 me shume nga zgjedhjet e kaluara. Sipas te dhenave te shprehura zyrtarisht KQZ ka percaktuar 221 qendra votimi te cilat pas procesit te votimit te 25 Qershorit do te dergojne kutite e votimit ne dy KZAZ qe ka percaktuar KQZ per procesin e numerimit te votave . Ne Fier jane percaktuar dy KZAZ me vendodhje ne Shkollen Industriale KZAZ 57 dhe ne shkollen Janaq Kilica KZAZ 58. Ne KZAZ 57 do numerohen votat e 116 QV per 8 njesite administrative( fshatin) ndersa ne KZAZ 58 do numerohen votat e kutive te votimit te 105 QV te Qytetit .

Qarku Fier: 8 KZAZ, 576 qendra votimi, në total 392.869 votues krahasuar me vitin 2013 ka nje rritje me 20 mije votues ne rang qarku.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.