Fieri ,qytet pa rregulla dhe munges sinjalistike, ku seicili drejtues ,ben me...

Fieri ,qytet pa rregulla dhe munges sinjalistike, ku seicili drejtues ,ben me koke te tij(video)

624
SHPËRNDAJE

Trafiku i automjeteve mbetet nje nga problemet kryesore ne Fier.Ne cdo ore te dites eshte e pamundur te mos shikosh situata te tilla te bllokimit te automjeteve.Fieri eshte vetem 80 mije banore por duket si nje qytet me 1 milion banore, dhe me nje trafik levizje te automjeteve teper te renduar. Nuk jane vetem punimet ne rruge qe krijojne kero sutuata por edhe mungesa e sinjalistikes. Fieri eshte i vetmi qytet ne Shqiperi qe nuk ka asnje semafor . Seicili drejtues automjeti ecen jo sipas rregullave te qarkullimit rrugor por si ti vije per mbare . Ky eshte Fieri. Qytet pa rregulla ku mungesa e sinjalistikes ben te veshtire edhe punen e uniformave te qarkullimit. Por sikur te mos mjaftonin keto te keqia ne kete qytet nuk na u nda as pluhuri dhe as rruget e shkaterruara. Cdo mandat i pushtetit vendor can dhe ri-asfalton rruge. ( Nje shembull : nga viti 2000 -2016  bulevardi keyesor eshte rikonstrktuar 4 here) 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.