“Fieri me zorre perjashta” sot ne video qendra dhe rruga ne “Lgj...

“Fieri me zorre perjashta” sot ne video qendra dhe rruga ne “Lgj 1 Maj”

582
SHPËRNDAJE

Pas punimeve per instalimin e rrjetit te brendshem te furnizimit te ujesjellesit per qytetin pritet qe rruget te hapen nga nje tjeter zbatim punimesh . Nje imvestim prej afro 4 miln euro pritet te nise ne qytetin e Fierit per kanalizimin e ujrave te zeza. Nje jave me pare nga bashkia u publikua njoftimi se kete jave firma zbatuese e projektit per ujesjellesin do nis rikthimi i rrugeve ne gjendje te meparshme .Por faktet flasin ndryshe e sidomos kur pritet dhe nje investim per rrjetin e kanalizimeve te nendheshme. “Nje qytetar u shpreh mbaroi operacioni ne zorret e holla tani do fillojm operacion ne zorret e trasha”Per kujtes imvestimi per rrjetin e brendshem te ujit te pijshem ne Fier nisi ne nentor te vitit 2015 dhe do perfundoj ne Mars 2017.Megjithese parashikohet sipas kontrates per rikthimin ne gjendje te meparshme te rrugeve nga kompania ,duhet qe te perfundoj i gjith investimi .Vetem keshtu mund te testohet presioni i ujit ne rrjet dhe per mos te rihapur serish kanale atje ku mund te shfaqen difekte

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.