Fier:Gra dhe vajza te dhunuar nga bashkeshorte dhe prinder,kerkojne ndihme.

Fier:Gra dhe vajza te dhunuar nga bashkeshorte dhe prinder,kerkojne ndihme.

157
SHPËRNDAJE

Komisariati i Policisë Fier
Më datë 07.02.2018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasen A.P, vjeç 25, banuese në Fier, pasi ish bashkëshorti, shtetasi B.T, vjeç 30, banues në Fier, ka ushtruar dhunë fizike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Fier. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 07.02.2018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasen M.S vjeç 24, pasi babai, shtetasi M.S, vjeç 54, ka ushtruar dhunë fizike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Fier. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 07.02.2018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes për shtetasen A.A, vjeç 34, banuese në Fier, pasi daja, shtetasi S.S vjeç 66, banues në Vlorë, e ka kërcënuar për jetën nëpërmjet telefonit, pasi janë në proces gjyqësor për një pronë të trashëguar. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Fier. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.