FIER:Festohen Krishtlindjet ne kishen e Shen Gjergjit

FIER:Festohen Krishtlindjet ne kishen e Shen Gjergjit

44
SHPËRNDAJE

 

 

 

Kisha e  Shen Gjergjit ka pritur sot qindra besimtare te cilet kane ndjekur ne mengjesin e sotme meshen e mbajtur me kete rast per lindjen e jezu krishtit birit te perendise .

Qindra besimtare kane uruar  gezuar krishlindjet duke e ndare kete gezim me te gjithe komunitetin e besimeve te tjera .

 Krishtlindja, është një ditë ku dashuria flet me gjuhën e saj të vërtetë dhe urrejtja sfidohet .Lindja e Jezu Krishtit birit te Perendise simbolizon dashurin e zotit per njeriun per te cilen ai erdhi mes nesh . Dhe kjo dashuri kerkohet te mbreteroje kudo ne toke ne  te gjithe njerezimin ! 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.