FIER:Bypassi i pa-perfunduar,edhe kete vere kaos ne qarkullimin e mjeteve

FIER:Bypassi i pa-perfunduar,edhe kete vere kaos ne qarkullimin e mjeteve

101
SHPËRNDAJE

Me ardhjen e stines se veres rritet edhe fluksi i levizjes se automjeteve. Keto dite te nxehta Fieri eshte bere nje qytet problematik dhe kaos ne levizjen e automjeteve per shkak te fluksit te rritur te automjeteve qe i drejtohen rivieres joniane si dhe pikave doganore te jugut te Shqiperise. 

I vetmi aks rrugor qe sherben levizjes se automjeteve eshte rruga Fier-Levan qe nuk mund te perballoje fluksin e mijra automjeteve cdo dite . Vonesat e ndertimit te by passit kane krijuar edhe kete vere bllokime te here-pas-hershme te trafikut


Duhet te kishte perfunduar qe prej nje viti me pare por nuk dolem as parashikimet e qeverise per PRILLIN e ketij viti .Jo vetem qe nuk perfundoi si rruge por sot dhe per 4 muaj me rradhe nuk punohet ne bypasin e FIERIT
Shkaku tashme dihet pasi kompania ITALIANE SERENISIMA eshte larguar dhe Autoriteti Rrugor ka nisur procedurat nga e para dhe sipas gjasave nuk ka ndonje lajm temire per fillim te punimeve deri nga dhjetori i 2017

“Për “bypass”-in e Fierit kanë ngelur vetëm punët e fazës së fundit. aty nëse lidhet kontrata punët përfundojnë për 3 katër muaj. 

“Por për shkak të problemeve të kompanisë ndërtuese ,veprat zvarritet prej vitesh.  

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.