Fier:50 dosje te debitoreve te ujit ne prokurori, nis prerja

Fier:50 dosje te debitoreve te ujit ne prokurori, nis prerja

196
SHPËRNDAJE

Ujesjellesi Fier ka nisur prerjet e ujit per abonentet debitore .Rreth 300 prerje te ujit jane kryer pergjate nje muaji ka thene ne nje interviste Drejtori i Shitjes ne Ujesjelles Kanalizimeve Fier Endri Gjikondi .Ai eshte shprehur se aksioni ne fjale kerkon te reduktoj paligjshemerine por edhe te reduktoj debitoret. Prerjet e ne fjale shoqerohet me gjoba ne rast te rilidhjes se ujit nga abonentet . 


Gjithashtu drejtori i shitjes se ujesjellesit Fier eshte shprehur se numri i debitoreve te ujit ne Fier shkon ne 3600 abonente debitore te cilet kane lidhje te paligjshme te ujit pa asnje kontrate.(debitoret ,20 % te numrit total te abonenteve 30 mije abonente ka gjithe Fieri) per te cilet do te ndiqen e gjithe procedura ligjore per te detyruar te paguajne debine. Momentalisht ka nisur plotesimi dhe me pas dergimi i 50 dosje te abonenteve debitore ne prokurorin Fier .

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.