Emerohet Drejtues i Ri i Hipotekes Fier

Emerohet Drejtues i Ri i Hipotekes Fier

1161
SHPËRNDAJE

Pas doreheqjes se kerkuar nga kryeministri Edi Rama nga drejtimi i hipotekave ne te gjithe vendin ka ardhur edhe zvendesimi i tyre me drejtues te ri. 
Para pak ditesh eshte pranuar doreheqja e drejtueses se komanduar ne Zyren Vendore te Hipotekes Fier te Mimoza Kola dhe eshte komanduar ne kete post Majlinda Meco deri ne ristrukturim te ketij institucioni i cili pritet ti bashkohet ALUIZNIT
Ne Mallakaster eshte pranuar doreheqja e drejtuesit te ZRVPP Mallakaster Besmir Selami dhe pritet emerimi i nje tjeter deejtuesi

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.