Drejtoria Rajonale Tatimore Fier,bllokon llogarite bankare per 86 biznese

Drejtoria Rajonale Tatimore Fier,bllokon llogarite bankare per 86 biznese

942
SHPËRNDAJE

Drejtoria Rajonale Tatimore ne Fier intensifikon masat shtrenguese per shlyerjen e detyrimeve tatimore.86 subjekte te biznesit te madh dhe te vogel ne rajoni Fier u jane bllokuar llogarite bankare nga Drejtoria Rajonale Tatimore Fier.

Vendosja e mases se bllokimit te llogarive bankare per subjektet ne fjale ka ardhur pas konstatimit se ato nuk kane paguar detyrimet e prapambetura ,apo jane debitore ndaj Drejtorise Tatimore Rajonale ne Fier (tatime te ndryshme si ,TVSH, tatim fitim,sigurimet shoqerore, tatim burim etj).

Nderkohe per 106 tatimpagues te tjere debitore jane kryer ribllokime te llogarive ,pasi mund te kene hapur llogari te reja ne banka, apo kane llogari ne valuta te ndryshme.
Ne te njejten kohe ,Drejtoria Rajonale Tatimore ne Fier ,u ka kerkuar nje informacion bankave ne Fier per 186 subjekte debitore . Ky informacion drejtuar bankave ka per qellim te zbuloj nese subjektet kane gjendje monetare ne llogarite e tyre,pasi mund t’u jete kaluar ndonje vlere monetare nga kliente te meparshem. 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.