Demtohet sinjalistika ne disa rruge te Fierit

Demtohet sinjalistika ne disa rruge te Fierit

159
SHPËRNDAJE

Demtohet sinjalistika ne rrugen Fier-Cakran .Persona te papergjegjeshem kane vjedhur apo kane shkaterruar mbajteset metalike si dhe tabelat orientuese pergjat ketij aksi rrugor duke veshtiresuar dhe rrezikuar ne orientimin e udhetimit per drejtuesit e automjeteve qe pershkojne cdo dite kete aks rrugor. Por rruga ne fjale nuk eshte i vetmi qe vuan pasojen e demtimit dhe shkaterrimit te sinjalistikes rrugore . Demtime tw sinjalistikes jane te pranishme edhe pegajte aksit rrugor Fier-Vlore, Fier-Lushnje etj etj.”Eshte nje veprim qe rralle ndodh ne vende te tjera te rajonit, Ervopes apo dhe ne Bote ku te demtohen apo vidhen mbajteset metalike te rruges si dhe ndricuesit fosforeshent orientues .

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.