Braktisen nga pushuesit plazhet Seman e Darzes ne Fier( video)

Braktisen nga pushuesit plazhet Seman e Darzes ne Fier( video)

4220
SHPËRNDAJE

Mungesa e energjise elektrike dhe e ujit bejne keto plazhe me pak te frekuentueshme nga vitet e tjera.Jemi ne mesin e sezonit turistik por ne vend te frekuentimit te plazheve te Semanit dhe Darzezes ka nje braktisje nga pushuesit. 

Keto jane pamjet e rregjistruara sot ne Seman e Darzez. Shezllona bosh dhe zhurma gjenaratoresh qe te njoftojn se nuk ka drita dhe kur nuk ka drita ,nuk ka as uje dhe higjena eshte kaq problem, ne nje plazh ranor.

Kjo eshte edhe arsyeja qe nuk ka frekuentues si nje vit apo dy vjet me pare ne keto plazhe te cilat jane kaq prane qytetit te fierit dhe cilesohen me vlera kurative per permbajte te lart jodi ne rere.Dhe ne problemet e shumta renditet edhe infrastruktura rrugore ne aksin Fier-Seman e cila vazhdon te jete e amortizuar.

Nga frekuentuesit e pakte ne keto plazhe mesohet gjithashtu se afro 50 biznese qe zhvillojne aktivitetin ne krto plazhe po perballen me veshtiresi qe ndeshen jo vetem me munges te energjise dhe ujit por edhe munges te klienteve (fuqise blerese)

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.