Bashkia  Fier me nje plan te ri anti-korrupsion.

Bashkia  Fier me nje plan te ri anti-korrupsion.

499
SHPËRNDAJE

Bashkia Fier do jete nje nder bashkite ne vend qe do te aplikoje projektin per luften kunder korrupsionit ne administrate . Projekti ne fjale  eshte prezantuar edhe ne Keshilli e Bashkise Fier  dhe miratuar nga mazhoranca.Eshte nje projekt i bankes boterore qe ndermeret nga bashkia Fier si nje nga prioritetet e bashkise per tu zbatuar ne dy vitet ne vazhdim . Eshte nje projekt pilot qe po gjen zbatim ne disa bashki te tjera . 

Porprojekti ne fjale, nuk eshte perkrahur nga grupi i keshilltareve te djathte dhe LSI .Projekti eshte absurd ne konceptim pasi administrata nuk mund te kontrolloje veten e saj dhe te luftoje kete fenomen ne zyrat e urbanistikes te bashkise, tatim taksave , prokurimeve publike etj. Ky projekt nuk mund te zbatohet nga vet administrata pasi nuk mund te luftohet korrupsioni nga personat qe bejne korrupsion

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.