Banoret e Zharrezes denoncojne ndotjen nga puset e naftes

Banoret e Zharrezes denoncojne ndotjen nga puset e naftes

73
SHPËRNDAJE

Banoret e Zharezes perseri kane drejtuar ankesa lidhur me ndotjen qe po ndodh shume prane banesave te tyre. Me foto e video ata ka percjelle situaten e ndotjes nga nafta qe po rrezikon shendwtin e tyre.Fotot jane marre nga “Sektori 6 “me Nr 490 ,ne Zharrez .Ky pus ,po krijon nje ndotje te jashtzakonshme .Grupi ne fjale ndodhet pran shtepive te banueshme dhe ka krijuar nje problem shume te madhe per banoret perreth . Banoret jane ankuar se shfaqin semundje te ndryshme dhe nuk po gjejne zgjidhje.Jane bere ankesa per rehabilitimin e ketij grupi por gjithcka ka shkuar ne vesh te shurdher . Banoret perseri kerkojne nderhyrje te menjehereshme te institucioneve perkatese ,qe nga pushteti vendor dhe deri ne Ministrine e Energjitikes dhe  Mjedisit per td ndalur kete ndotje

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.