Banoret e Hoxhares ,Fier deklarojne se femijet e tyre do bojkotojne...

Banoret e Hoxhares ,Fier deklarojne se femijet e tyre do bojkotojne shkollen!

227
SHPËRNDAJE

Banoret e Hoxhares te demtuar nga dy permbytjet e fundit ne dhjetor 2017 dhe shkurt 2018 kane perotestuar para prefektures Fier . 50 banore perfaqesues te fshatit Hoxhare njesia administrative Dermenas , Bashkia Fier kane ardhur sot para institucionit te Prefektit te Qarkut Fier per ti shprehur ankesat dhe kundershtite e tyre per listat e demshperblimeve nga permbytjet e fundit.

Per Banoret jo vetem qe nuk kane ardhur demshperblimet por  nuk kane qene dakort me vleresimin qe eshte bere nga grupet e vleresimit te Bashkise Fier.

Sipas banoreve nuk eshte zbatuar VKM , qe percakton kategorite perfituese . Megjithese jane permbytur dy shtepi ne liste jane shenuar 36 duke krijuar nje liste abuzuese dhe me emra qe nuk i perkasin ketij fshati. Jane shenuar ne liste emra edhe te keshillit bashkiak qe nuk kane pasur asnje dem nga permbytjet dhe nuk kane lidhje me permbytjet.

Banoret e Hoxhares kane thene se jane demtuar me ushqimin baze per blegtorine dhe kerkojne demshperblimin per dy permbytjet. Ata jane shprehur se ne rast se nuk do kete nje pergjigje dhe zgjidhje te ketij problemi ather ata nuk do lejojne femijet te shkojne ne shkolle si shenje proteste e krijimit te kesaj situate nga pushteti vendor

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.