“AlbStar” nis riparimin e rrugeve ne Fier

“AlbStar” nis riparimin e rrugeve ne Fier

460
SHPËRNDAJE

Perfundon ne mbi 70% testimi i rrjetit te ri furnizues per ujin e pijshem te qytetit te fierit . Testimit ka te beje me kontrollin e presionine ujit qe kalon ne tubacionet e reja nese perballohet nga rrjeti i ri dhe per te konstatuar per probleme apo pika te dobeta ne rrjet
Pasi kjo prove ka kaluar me sukses ne rrjetin e ri ka nisur edhe riparimi i rrugeve ne Fier te demtuara nga nisja e punimeve per shtrimin e tubacioneve. Kompania Ndertuese “AlbStar” ka zbatuar keshtu para kohe te marrveshjes per rikthim te rrugeve ne gjendjen e meparshme . Kompania Albstar ka nisur fillimisht riparimet e sheshit qendror te qytetit si dhe rruget kryesore dhe me pas do nderhyje ne cdo rruge dhe rrugice te demtuar nga punimet e kryera pasi te perfundoj testimi i rrjetit edhe per to.
Drejtuesi i sherbimeve publike te bashkise Fier Edmond Leka ka konfirmuar lajmin per nisjen e riparimit te rrugeve nga kompania ne fjale duke u shprehur gjithashtu se riparimet qe po kryhen per rikthim te rrugeve ne kushte normale do te normalizojne edhe levizjen w automjeteve si dhe jeten ne qytet
Per kujtes investimi per rrjetin e brendshem te ujit te pijshem ne Fier nisi ne nentor te vitit 2015 dhe do perfundoj ne Mars 2017.
Shkon ne 10 mln euro vlera e ketij investimi qe do te mundesoje furnizim pa nderprerje me uje per gati 20 mije abonente te qytetit te fierit! me kete imvestim do te kete jo vetem furnizim pa nderprerje te ujit te pijshem ne qytet por do te kete presion e nevojshem edhe per katet me te larta duke zhevdosur keshtu pompat e vendosura nga abonentet!


S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.