356 zjarre ne Fier, Prefekti mbledh shtabin e emergjencave

356 zjarre ne Fier, Prefekti mbledh shtabin e emergjencave

84
SHPËRNDAJE

Prefekti i Qarkut Fier mbledh shtabin e emergjencave per shkak te numrit te madh te zjarreve te rena pergjate kesaj vere. Situata cilesohet alarmamte pasi pergjate kesaj periudhe ne te gjithe Qarkun numerohen 356 zjarre te rena . Duke marre parasysh kete situate prefekti ka kerkuar bashkpunim te strukturavw te policise deri edhe prokurori dhe sherbimin informative per te ndeshkuar zjarrevenesit. Sipas prefektit te Qarkut Fier Vasil Bregu nuk ka zjarri te rastesishme por te zbulohen dhe te ndeshkohen zjarrevenesit.Prefekti ka kerkuar gjithashtu nga njesite vendore te permiraojne infrastrukturem dhe tekniken ne mjete per te mundesuar ne kohe shuarjen e zjarreve ndersa ka vene theksin tek subjektet private te marrin masa te vendosin masat e mbrotjes nga zjarri. Prefekti gjithashtu ne fjalen e tij ka terhequr vemendje strukturave te policise per ndertimet pa leje duke kerkuar bashkpunim mes strukturave te policise dhe njesive vendore per te zbatuar ligjin 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.