Shikoni si eshte rruga per ne kontrollin teknik te automjeteve(video)

Shikoni si eshte rruga per ne kontrollin teknik te automjeteve(video)

201
SHPËRNDAJE

Rruga ne fjale ka gropa mjaft te thella te cilat jane kaq te rrezikshme per kalimin e automjeteve saqe shume prej tyre nuk kane shpetuar pa u goditur.Qendra e Kontrollit Teknik te Automjeteve ne Fier qe kryen sherbimin e kontrollit te automjeteve cdo dite vjel miliona lek ndaj automjeteve te cilat shkojn ne arken e shtetit  por per rrugen ku kalojne automjetet nuk investohet.Shteti nuk fal per taksat per automjetet deri ne qindarken e fundit dhe madje te penalizon , por per detyrimin  e tij qe eshte plotesimi i standarteve,nuk ofron as standartin e pare qe eshte rruga ku duhet te kaloj nje automjet.  

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.