Punimet e OSHE ,Fier,Jagodine, Ballsh pa energji

Punimet e OSHE ,Fier,Jagodine, Ballsh pa energji

529
SHPËRNDAJE

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike OSHEE njoftoi të enjten se për shkak të punimeve qëpo kryhen në linjën 110kv L110-10/1 Fier – Jagodinë – Ballsh, do të ketë stakime të energjisë elektrike në datën 22 korrik, nga ora 08:00-14:00.
Sipas OSHEE-së, gjatë këtij intervali kohor do të mbeten pa energji n/stacionet janë Jagodinë, Gorican, Ardenicë, Libofshë, Karavasta, si dhe subjektet Erzeni, Mulliri i Artë, Fortis 2, dhe Hidrovori Karavasta.
Zonat që mbeten pa energji në Fier janë Ish Komunat Zharëz, Mbrostar ura, Jagodin, Suk1, Suk 2, Arabaj, Marinëz, Kuman, Vidhisht, Luar, Fidrat e naftës, pjesërisht Qyteti Roskovec, ish komunat Libofshë, Agim, fshatrat : Agim, Petovq, Remas, Vanaj.
Zona që mbeten pa energji në Lushnjë janë Komuna Allkaj : Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkez, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Pompat Ujësjellës –Lushnja, Hidrovori dhe Sektori i Lagunës Karavasta, Komuna Kolonjë, Ardenicë, Vajkan, Kolonjë

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.