Shqiperia hap kufijte per turistet e huaj pas asnje kufizim

Shqiperia hap kufijte per turistet e huaj pas asnje kufizim

383
SHPËRNDAJE

Njoftimi i MEPJ:

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton të gjithë shtetasit shqiptarë dhe të huaj se për të vizituar ✈️Shqipërinë, nuk ka asnjë kufizim në hyrje, nuk kërkohet as Testi Covid-19 dhe asnjë dokument tjetër i veçantë.
Për më shumë informacion,
👉 https://bit.ly/3fQDx6N
#MirësevininëShqipëri 🇦🇱

S'KA KOMENTE