Shperthimi i tubacionit te naftes Mallakaster,Gjykata Fier merr masen ndaj shefit teknik

Shperthimi i tubacionit te naftes Mallakaster,Gjykata Fier merr masen ndaj shefit teknik

432
SHPËRNDAJE

Gjykata e Fierit ka vendosur sot masen e sigurise ‘ detyrim paraqitjeje ‘ per  Shefin e sigurimit teknik prane sektorit te dekantimit ne nje kompani nafte Erion Alushaj. 

 

Ne fshatin Kash ne Mallakaster  gjate se henes mori flak nje tubacion pas shperthimit te nje pompe centrifugale ne sektorin e dekantimit te kompanise se naftes dhe per pasoje u demtua me djegie operatori i prodhimit Viktor Ballaj 50 vjec . 

 

40 vjecari   Erion Alushaj akuzohej per vepren penale ‘ shkelja e rregullave te mbrojtjes ne pune’  , pasi nuk kishte marre masa per sigurine teknike.

Gjykata e Fierit ka vendosur sot masen e sigurise ‘ detyrim paraqitjeje ‘ per  Shefin e sigurimit teknik prane sektorit te dekantimit ne nje kompani nafte ,Erion Alushaj. 

 

Ne fshatin Kash ne Mallakaster  gjate se henes mori flak nje tubacion pas shperthimit te nje pompe centrifugale ne sektorin e dekantimit te kompanise se naftes dhe per pasoje u demtua me djegie operatori i prodhimit Viktor Ballaj 50 vjec . 

 

40 vjecari   Erion Alushaj akuzohej per vepren penale ‘ shkelja e rregullave te mbrojtjes ne pune’  , pasi nuk kishte marre masa per sigurine teknike.

S'KA KOMENTE