Shperthim i fuqishem ne BALLSH

Shperthim i fuqishem ne BALLSH

6344
SHPËRNDAJE

Disa qytetarë nga Ballshi kanë informuar se ka ndodhur nje shperthim i fuqishem pak minuta më parë te shoqeruara me drita te dukshme edhe ne largesi te medha nga vendodhja e shperthimit.

Sipas informacioneve te para mesohet se kane shperthyer 3 kabina elektrike ndersa i gjithe gyteti dhe disa fshatra mbeten pa energji elektrike.

Shperthimi i tre kabinave elektrike ne Ballsh ka lene gjithe qytetin dhe disa fshatra perreth pa energji elektrike. Disa shperthime te njepasnjeshme kane ndodhur prane kabinave elektrike ne zonen e Tecit prane ish- uzines se Ballshit nderkohe qe grupet e OSHEE- se ndodhen ne terren .
Nje difekt teknik mendohet te kete qene shkaku i shperthimit nderkohe qe ende nuk dihen demet. Fillimisht kane mbetur pa energji elektrike dy njesi administrative Qender, Aranitas dhe disa lagje te qytetit te Ballshit nderkohe qe energjia eshte rikthyer per banoret e ketyre zonave dhe momentalisht eshte pa enegji vetem fshati Kut

S'KA KOMENTE