Shifer e frikshme,33 viktima nga aksidentet ne Fier ( Janar-Dhjetor 2019)

Shifer e frikshme,33 viktima nga aksidentet ne Fier ( Janar-Dhjetor 2019)

9657
SHPËRNDAJE

Fieri renditet i dyti ne shkalle vendi ( pas Tiranes ) per numrin e larte te aksidenteve te ndodhura pergjate periudhes Janar -Dhjetor  2019. Sipas statistikave te deritanishme mesohet se per periudhen e siperpermendur ne rruget e Fierit kane ndodhur 138 aksidente nga te cilat 33 kane qene me vdekje.

Krahasuar me te njejten periudhe te nje viti me pare numri i aksidenteve ne Fier eshte rritur me 8 aksidente ndersa per koicidence mbeten te njejta shifrat e aksidenteve me vdekje.

Shkaqet e aksidenteve tw ndodhura ne rruget e Fierit kane qene te ndryshme por dominojne gabimet e drejtuesve te mjeteve si dhe mungesa e sinjalistikes rrugore. Akse problematike mbeten by pasi i Fierit , autostrada Levan Tepelene si dhe Fier Seman ku mungon sinjalistika

S'KA KOMENTE