Shfaqet një fokë në bregdetin tone/video

Shfaqet një fokë në bregdetin tone/video

197
SHPËRNDAJE

Nje foke eshte pare ne ujerat e detit Jon.Ky vizitor eshte i rrallë për bregdetin shqiptar dhe  është filmuar gjatë ditës së sotme në Vlorë. Bëhet fjalë për një fokë e cila ka dalë në bregdetin e Vlorës dhe është filmuar nga qytetarët.Pasi ka qëndruar për disa minuta në bregdete foka është zhytur sërish në ujërat e detit.

Mendohet se për t’u riprodhuar ka nevojë për ambiente të posaçme e shumë të qeta, dhe kjo është një nga arsyet se pse ajo është shfaqur në brigjet shqiptare.

S'KA KOMENTE