Protest e kasapeve Mallakastriot para prefektures Fier

Protest e kasapeve Mallakastriot para prefektures Fier

1456
SHPËRNDAJE

Rreth 20 kasap dhe thertore te Mallakastres kane protestuar kete mengjes para Prefektures Fier.Ka qene urdheri i ministrise se bujqesise qe ka mbyllur mbi 20 pika te therjes se mishit ne zonen Mallakaster qe kane sjelle edhe kete protest te kasapeve . Ata kane kerkuar takim me prefektin e qarkut Fier per te kerkuar rihapjen e aktivitwtit te tyre pasi e konsiderojne te paarsyeshem dhe te pa baze veprimin e AKU per mbylljen e thertoreve.Nuk ka asnje motiv per mbylljen e pikave te therjes se mishit nga AKU.Plotesojme te gjitha kushtet por ky veprim i AKU kerkon te shkaterroje thertoret tona dhe synojne te lejojne vetem thertore te vecanta per te favorizuar kete sherbim 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.