Konkursi për drejtor spitali në FIER, ja kandidatët që testuan njohuritë

Konkursi për drejtor spitali në FIER, ja kandidatët që testuan njohuritë

1364
SHPËRNDAJE

Për Spitalin Rajonal të Fierit, garuan 4 kandidatë Të 4 kandidatët që kërkojnë të fitojnë postin e drejtorit të Spitalit Rajonal, kanë plotësuar kriteret e vendosura për konkurim.
Ata janë Kreshnik Ternova ish drejtor i Spitalit Fier,Afrim Plaka ( ish kandidat per deputet I PS Fier, Mjekesi farmaceutike) Nevila Doko me profesion mjek, Arben Vojo administrator i njesise Seman

Të 4 kandidatët i përkasin Partisë Socialiste dhe i janë nënshtruar fazave të testimit për t’u përzgjedhur.

Kreshnik Ternova


Nevila Doko gjate konkursit per Drejtorin e Spitalit Fier

Arben Vojo ne testin per Drejtorin e Spitalit Fier


Afrim Plaka ne testin per Drejtorin e Spitalit Fier

Me përfundimin e fazes së tretë, do të kryhet klasifikimi në bazë të pikëve të mbedhura në secilën fazë, për të shpallur drejtorin e ri të Spitalit Rajonal Fier

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.