I nxehti Afrikan  ,dhjetra urgjenca ne spitalin FIER

I nxehti Afrikan  ,dhjetra urgjenca ne spitalin FIER

268
SHPËRNDAJE

Mbi 50 persona i jane drejtuar vetem ne diten e sotme urgjences se spitalit te Fierit per te marre ndihme mjekesore. Shkak i ketij fluksi te larte urgjencash ne spitalin FIER jane bere temperaturat e larta te ketyre diteve . Sipas Drejtorit te Spitalit Fier , rreth 50 persona jane paraqitur deri sot ne mesdite ne urgjencen e Spitalit me komplikacione ne frymemarrje si dhe crregullime te tensionit dhe probleme kardiake. 

Pacientet qe kane paraqitur keto probleme shendetesore influencuar nga i nxehti , kane qene kryesisht mosha nga 45 – 70 vjec . Duke marre parasysh  kete situate bluzat e bardha percjellin keshillat per kufizimin e ekspozimit ne diell apo daljeve gjate oreve te mesdites, se  personave te moshes se trete si dhe femijeve dhe konsumin sa me shume te lengjeve dhe fruta perimeve.Nisur nga kjo situate spitali Fier dhe bluzat e bardha kane rritur gatishmerine 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.