AKU Fier:Bllokohen 100 kg mish pa vule dhe 30 kg peshk

AKU Fier:Bllokohen 100 kg mish pa vule dhe 30 kg peshk

206
SHPËRNDAJE
  1. Autoriteti Kombetar i Ushqimit ne Fier vetem ne keto dite te para te muajit Janar te ketij viti ka bllokuar mbi 100 kg mish dhe rreth 30 kg peshk . Sipas drejtuesit te komanduar te AKU ne Fier Gezim Aliaj sasia e mishit te bllokuar nga inspektoret e AKU ka ardhur pas kontrolleve te ushtruara ne tregun e produkteve blegtorale ne Fier dhe Lushnje.
  • 100 kg mish eshte gjetur ne disa njesi tregetare ne Fier pa vulen veterinare dhe ne kwto kushte produkti konsiderohwt i pasigurt per konsumatorin dukw e konfiskuar produktin dhe me pas asgjesuar. E njejta procedure ndiqet edhe per sasine e peshkut ne treg per te cilet pervec asgjesimit te sasise se gjetur jane marre masa penalizuese dhe per tregetaret.

AKU Fier ka nisur te jete me aktive dhe efektive ne goditjen e rasteve te paligjshmerise ne tregetimin e produkteve ushqimore . Vetem nje muaj me pare Ministri i Bujqesise Niko Peleshi largoj nga detyra disa punonjes te AKU Fier

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.