AKU mbyll 12 pikat e therjes se mishit ne Fier e Mallakaster 

AKU mbyll 12 pikat e therjes se mishit ne Fier e Mallakaster 

390
SHPËRNDAJE

Autoriteti Kombetar i ushqimit ne Fier ka mbyllur keto dite 12 pika te therjes se mishit ne Fier, Lushnje dhe Mallakaster.Mbyllja e tyre vjen pas urdherit te Ministrise se Bujqesise per kontrollin dhe vendosjen e standarteve te kerkuara per sigurimin e shendetit te konsumatoreve. Sipas informacionit te AKU Fier pikat e therjes se mishit te cilave u eshte mbyllur aktiviteti nuk plotesonin kushtet e ketij sherbim qe prej ambjenteve dhe deri ne mungese te ruajtesve frigoriferik te mishit.  Aksioni për kontrollin e tregtimit të mishit në të gjithë vendin eshte përfshire ne nje plan të Ministrisë së Bujqësisë ne 4 hallka: thertoret e licencuara, rregullimin e tregjeve të kafshëve të gjalla, transportin e tyre dhe pikat e tregtimit të mishit dhe nënprodukteve të tij.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.