Sekuestrimi i pasurisë së ish-gjyqtarëve, reagon Kim.Paralajmërimi i fortë: Reforma s’është e...

Sekuestrimi i pasurisë së ish-gjyqtarëve, reagon Kim.Paralajmërimi i fortë: Reforma s’është e përsosur

191
SHPËRNDAJE

Ambasadorja amerikane në vendin tonë, Yuri Kim, ka reaguar menjeherë pas njoftimit të SPAK se ka sekuestruar pasuritë e 3 ish-gjyqtarëve të njohur në vendin tonë.

Yuri Kim:

Gjykata speciale pranoi kërkesën e SPAK për sekuestrimin e pasurive të dy ish-gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese dhe një ish-gjyqtari të Gjykatës së Lartë, të cilët dështuan të verifikojnë burimin e pasurive. Reforma në Drejtësi nuk do të jetë e shpejtë, e lehtë ose e përsosur – por po ecën përpara, hap pas hapi.

S'KA KOMENTE