Ruci nis nga Cakrani prezantimin me strukturat e PS

Ruci nis nga Cakrani prezantimin me strukturat e PS

969
SHPËRNDAJE

Deputeti Gramoz Ruçi, kandidat për deputet në këtë zonë, ka zhvilluar takime me strukturat e partisë së PS te kesaj zone.Në 2013, i gjetëm fshatrat ku thërret qameti: Pa rrugë, pa ujësjellësa, pa investime në sistemin elektrik, pa kanalizime ka thene Ruci.

Sot, investimet tona i kemi çuar në çdo lagje fshati dhe kemi “shkundur” gjithë sistemin bonifikues të tokave bujqësore.

Për këtë arsye, PS do të vazhdojë të qeverisë edhe në mandatin e tretë të saj, për të realizuar projektet tona, se Shqipëria është e ardhmja jonë.
.

S'KA KOMENTE