Ruci me banoret e Roskovecit dhe Strumit/ Para 5 viteve pamja e...

Ruci me banoret e Roskovecit dhe Strumit/ Para 5 viteve pamja e ketij qyteti te deshperonte, sot…(video)

744
SHPËRNDAJE

Drejtuesi politik i PS per Qarkun FIER Gramoz RUCI eshte ndalur ne Roskovec e Strum ne vijmesi te turit te tij elektoral per zgjedhjet e 25 prillit. Ruci eshte pritur me nje pjesmarrje masive nga banoret e kesaj zone.

Ne bashkbisedimin me banoret Ruci ka shprehur vleresimet per investimet qe jane kryer ne kete zone qe kane dhene impakt te drejteperdrejte ne permiresimin e jetes se komunitetit dhe zhvillimin ekonomik te familjeve te tyre

Me kënaqësi e përgjegjësi, bisedova me banorët e Roskovecit:

  • Para pesë viteve, Roskoveci të dëshpëronte, sot të frymëzon me investimet që ka bërë qeverisja socialiste dhe duket si një Toskanë e vogël
  • Detyrat tona të shtëpisë, përgjigje për problemet tuaja
  • Mandatin e tretë investimet do të shumëfishohen: Roskoveci, qytet model për qarkun e Fierit dhe Shqipërise

S'KA KOMENTE