Rruga Fier-Ballsh po shkon drejt shkaterrimit.

Rruga Fier-Ballsh po shkon drejt shkaterrimit.

662
SHPËRNDAJE

 

Rruga Fier-Ballsh po shkon drejt shkaterrimit. Prej gati 7 vjetesh pas ndwrtimit te autostrades Levan -Tepelene rruga nacionale Fier -Ballsh thuajse eshte harruar dhe lene ne meshire te fatit. Aksi rrugor ne fjale eshte 26 km ,dhe lidh Fierin me Ballshin ku jeton nje komunitet ne mbi 35 mije banore

Përgjatë të gjithë rrugës nacionale Fier- Ballsh ka gropa të thella , të cilat demtojne jo vetem automjetet por rrezikojnë edhe jetën e drejtuesve të mjeteve.

Me I dëmtuar është segmenti nga Kthesa e Patosit deri te kthesa për në Ballsh. Por me problematike është pjesa nga Qafa e Lalarit deri tek “Ofiçina e Vjetër”. Drejtuesit e mjeteve jane shprehur se jane lene te harruar nga pushteti qendror i cili nuk ka investuar per mirembajtjen e rruges apo nje riveshje te ketij aksi rrugor.

Cdo dite ne kete aks rrugor kalojne me mijera automjete ndersa shume prej tyre jane autocisterna te tonazheve te renda me hidrokarbure qe demtojne edhe me shume kete rruge

S'KA KOMENTE