Rritja e rasteve me covid ne Fier,14 gra shtatezena pozitive,flet mjeku obsteter

Rritja e rasteve me covid ne Fier,14 gra shtatezena pozitive,flet mjeku obsteter

1330
SHPËRNDAJE

Rritja e rasteve me covid ne Fier prek edhe grate shtatezena dhe foshnja te porsalindur. Mjeku obsteter dhe president i urdherit te mjekut ne qarkun Fier Besnik Brahimaj eshte shprehur se prej 15 janarit dhe deri tani jane konstatuar 14 gra shtatezene pozitiv me sars -covid . Rastet ne fjale jane trajtuar sipas protokollwve dhe jane derguar ne Tirane. Pozitiv mw covid gjithashtu ka rezultuar edhe nje foshnje e porsalindur. Nisur nga shtimi i rasteve me covid ne Fier qe ne total shkojnw ne 2991 paciente, mjeku ka kerkuar qe te hapet edhe ne Fier spitali covid. Spitali Fier i ka te gjitha kushtet dhe personelin mjwkesor per te perballuar pritjen dhe trajtimin e te prekurve me covid.Kjo do te sillte renie tw fluksit edhe ne 4 spitalet ne Tirane

S'KA KOMENTE