Rritja e cmimit te naftes , qytetaret ne Fier kerkojne te...

Rritja e cmimit te naftes , qytetaret ne Fier kerkojne te nis transporti hekurudhor

393
SHPËRNDAJE

Hekurudha ne gjendje te mjerueshme. Prej vitesh rruga e hekurt nuk funksionon pasi traseja eshte e amortizuar. Stacioni i dikurshem i Fierit ku niseshin trenat e passgjerve dhe mallrave eshte lene ne meshire te fatit duke cusr ne shkaterrimin e saj.
Ne opinionet e tyre punonjes te hekurudhes por edhe qytetaret kane shprehur keqardhjen per kete situate ndersa kujtojne me nostalgji trenat e dikurshem. Ne te gjithe boten ky transport nuk eshte ne kete situate ndsj dhe qeveria duhet te riktheje sidomos sot keelte transport kur edhe cmimi i naftes eshte rritur

S'KA KOMENTE