Rriten qerate e apartamenteve ne Fier

Rriten qerate e apartamenteve ne Fier

1262
SHPËRNDAJE

Ndryshon tregu imobiliar: Rriten gati me 15% cmimet e qirase ne Fier

Vijne ne rritje kerkesat  për qiramarrje të apartamenteve ne Fier. Familjet e reja jane ne kerkim edhe te nje jete te re dhe me te mire ne qytet. Kerkesat ne rritje te familjeve te reja te ardhura kryesisht nga zonat rurale kane shkaktuar edhe rritje të çmimeve.

Sipas agjencive  imobiliarë thonë se çmimet e qirave në Fier kanë pësuar rritje nga viti ne vit. Qytetarët që janë në kërkim të apartamenteve ne qira, vijnë kryesisht nga zonat rurale por edhe nga qytete te tjera.

Nje apartament 1+1 i mobiluar ne pallatet e reja kushton jo me pak se 12-15 mije leke te reja ne muaj nderkohe qe nje apartament 2+1 ne pallatet e reja kushton jo me pak se 20-25 mije lek te reja ne muaj .
Rritja e cmimit te qerave ka ardhur jo vetem per vet kerkesat ne rritje te familjeve te reja por edhe mungesen e ndertimeve te reja ne Fier

 

 

S'KA KOMENTE