Rrëzohet shtylla ne Tiranë-Durrës, policët mbajnë telat me këmbë te kalojne makinat

Rrëzohet shtylla ne Tiranë-Durrës, policët mbajnë telat me këmbë te kalojne makinat

33
SHPËRNDAJE

Nje shtylle e energjise elektrike ka rene Ne mesditen e sotme në autostradën Tiranë-Durrës,. Renia e shtylles krijuar radhe kilometrik dhe një trafik i rënduar makinash. 

Siç shihet dhe nga pamjet ne foto radhët e makinave janë të gjata, ndërkohë që punonjësit e policisë shfaqen duke mbajtur telat e korentit me këmbë.

S'KA KOMENTE