Rradhe te gjata per aplikimin e kartave te identitetit ne Fier

Rradhe te gjata per aplikimin e kartave te identitetit ne Fier

148
SHPËRNDAJE
Rradhe te gjata per aplikimin per karta identiteti ne zyrat e aplikimit ne Fier.Punonjesja e gjwndjes civile Marsida Gjini  eshte shprehur se ka mjaft aplikime per kartat e identitetit Cdo dite kryhen 170 -200 aplikime nga qytetaret per karta identiteti.
Punonjeset e operatorit te aplikimit te kartave te identitetit punojne cdo dite dhe deri ne perfundimin e aplikantit te fundit.Fluksi i aplikimeve ka ardhur ne rritje ne ditet e fundit me afrimin e skedancave te kartave te identitetit te meparshme.Jane vetem 4 operator ne Fier qe kryejne procedurat e aplikimit te qytetareve  per karta identiteti dhe pasaporta nderkohe vijne edhe nga njesit e tjera administrative. Fluksi pritet ne rritje
Qytetaret jane shprehur se jane te detyruar te presin ne rradhe pasi u ka skaduar karta e identitetit e meparshme dhe keshtu jane te detyruar te aplikojne per nje karte te re.
Nderkoh nga posta shqiptare ne Fier nuk ka problem me furnizimin me kupona.Sipas Filialit te Postet Fier Vetem ne fier jane shitur pardje  650 nderkohe ne javen e fundit jane shitur 3000 kupona per karta identiteti.

S'KA KOMENTE