Rradhe te gjata ne sportelet e ADISA ne FIER

Rradhe te gjata ne sportelet e ADISA ne FIER

578
SHPËRNDAJE

Rradhe te gjata qytetarësh në Fier për të marrë shërbim në zyrat e “ADISA” . Rradhet jane vene ren që herët ,në mëngjesin e sotem

Dita e sotme ka pasur dyndjen më të madhe të qytetarëve të cilët vijnë nga të gjitha njësitë administrative për tu pajisur me dokumentacione në Fier.

Qytetarët shprehen se janë të frikësuar nga Covid -19, por halli i ka sjelle per te marre sherbim dhe zgjidhur problematikat e ndryshme

Ajo çfarë vihet re është mosrespektimi i distancës, e gjithashtu mungesa e instiutcioneve përgjegjëse për të ndaluar grumbullimet e qytetarëve të cilat janë dhe burime të shpërndarjes së COVID19.Fieri mbetet nje nga qytetet me numrin me te larte te infektuarve nga Covid. Shkon ne gati 2563 te infektuar numri i personave ne Fier nderkohe qe te shumta jane dhene ndeshkimet . Cdo dite ndeshkohen per mungese te maskes ne Fier mbi 40 persona

S'KA KOMENTE