Rradhë kilometrike të makinave në Vlorë

Rradhë kilometrike të makinave në Vlorë

376
SHPËRNDAJE

Punimet në një nga rrugët kryesore që shërben si pikë kyçe për të lidhur segmentet kryesore në qarkun e Vlorës, kanë bërë që të krijohen rradhë të gjata kilometrike të makinave.

Drejtuesit e mjeteve dhe turistët kanë mbetur në trafik me orë të tëra gjatë momentit që po ktheheshin nga vendet ku kishin qenë për vizitë. 

Frustrimi i tyre është i kuptueshëm sepse pikërisht në momentin që ka nisur sezoni turistik, punimet kanë vijuar , duke shkaktuar shumë kaos dhe parregullsi në lëvizje.

S'KA KOMENTE