Rezultati /Antaresia e PD Roskovec voton kandidatet per deputet

Rezultati /Antaresia e PD Roskovec voton kandidatet per deputet

1811
SHPËRNDAJE

Ka perfunduar procesi i votimit te kandidateve per deputet nga Partia Demokratike dega Roskovec procesi i cili nisi ne oren 10:00 dhe perfundoi ne oren 18:00 . Pas mbylljes se procesit te votimit nga anetaresia e PD Roskovec komisioni ne fund te numerimit te votave ka percaktuar se ne baze te votes se lexuar te anetaresise i eshte dhene konfirmim pozitiv vijimi i gares se te kater kandidateve te PD. Ne votime ka pasur nje pjesmarrje prej 90% te cilet nuk kane eleminisr asnje nga kandidatet ne liste

  • 1 .Almer Toska
  • 2.Besnik Brahimaj
  • 3.Diana Kociu
  • 4 Edmond Cepele

S'KA KOMENTE