Reagon Prokuroria ndaj incidentit me mjeket e Spitalit FIER

Reagon Prokuroria ndaj incidentit me mjeket e Spitalit FIER

261
SHPËRNDAJE
{"source_sid":"C6C7137F-1D53-4894-ACA2-8D3CDDB4F573_1622106087275","subsource":"done_button","uid":"C6C7137F-1D53-4894-ACA2-8D3CDDB4F573_1622106087267","source":"other","origin":"gallery"}

Reagon zyrtarisht prokuroria e FIERIT pas incidentit te ndodhur ne Spitalin Fier ne te cilen jane perfshire bluza te bardha ne dhunimin e nje familjari te nje pacienti. Ne njoftimin zyrtar te prokurorise Fier behet me dije per transparence per opinionin publik se prokuroria Fier ka nisur hetimin per dy mjeke E.H dhe N.K si dhe pezullimi i tyre nga detyra deri ne perfundimin e hetimit dhe masen qe pritet te jepet nga gjykata e Fierit. Ne te njejten kohe ne periudhen e hetimit per te dy mjeket eshte dhene masa e detyrimit per tu paraqitur ne policine gjyqesore.

S'KA KOMENTE