Reagimi i Ambasadores Amerikane pas deklarates se Metes

Reagimi i Ambasadores Amerikane pas deklarates se Metes

481
SHPËRNDAJE

Ambasadorja Yuri Kim
Eshtë e papranueshme për askënd që të kërcënojë se qytetarët do të marrin “sfurqet në 25 Prill ose nëse nuk u pëlqen rezultati i zgjedhjeve. Këto kërcënime meritojnë dënim. Ata që nxisin dhunë do të mbajnë përgjegjësi për rezultatet e fjalëve dhe veprimeve të tyre. Ndal

S'KA KOMENTE