Rama:FRESSH-I nuk mund të jetë më organiozata ekskluzive e të rinjve socialistë”

Rama:FRESSH-I nuk mund të jetë më organiozata ekskluzive e të rinjve socialistë”

170
SHPËRNDAJE

Gjatë punimeve të sotme të Asmablesë kreu i qeverisë shqiptare, Edi Rama ka deklaruar se Furumi Rinor Eoru Socialist gjatë gjithë protestës së studentëve ka qenë i pranishëm në protestë që në nisje të tyre.

Rama deklaroi se ky forum politik duhet të shkojë drejt autonomisë së tij dhe të jetë i lirë t’i marrë vetë disa vendime që kanë të bëjnë me të rinjtë.FRESSH-I nuk mund të jetë më organiozata ekskluzive e të rinjve socialistë,” – u shpreh Rama

Ai të njëjtin qëndrim mbajti edhe për Forumin e Gruas Socialiste pasi sipas tij ai e sheh aktiv vetëm kur zihen me njëra-tjetrën në zgjedhje.

“Forumin e gruas e shoh vetëm kur zihen me njëra tjetrën në zgjedhje, dhe bashkohen për tetë Mars. Për çfarë na duhet ne Forumi i grave komuniste,” – tha Rama.

S'KA KOMENTE