Rama voton në shkollën e Surrelit, i shoqëruar nga bashkëshortja

Rama voton në shkollën e Surrelit, i shoqëruar nga bashkëshortja

36
SHPËRNDAJE

Kryeministri Edi Rama është shfaqur në orën 10:25 në shkollën e Surrelit për të votuar. Rama e është drejtuar Qendrës së votimit bashkë me bashkëshorten Linda Rama.

Kryeministri Edi Rama iu ka kërkuar shqiptarëve të zbresin në fushë dhe të gjuajnë penalltinë e tyre. 

Një metaforë e përdorur në apelin e tij për qytetarët që të votojnë. Rama e cilësoi një ditë që të mos ushqehet asnjë ndjenjë negative ndaj askujt që me votën e vet shpreh një opinion tjetër. 

“Sot është një ditë shumë e bukur. Një diell fantastik dhe sot është dita që të mos ushqejmë asnjë ndjenjë negative ndaj askujt që me votën e vet shpreh një opinion tjetër. Mos ta harrojmë sot dhe asnjëherë se jemi një familje e madhe në të njëjtin atdhe dhe nga ana tjetër askush të mos harrojë se demokracia është një sport pa spektatorë dhe secili duhet të zbresë vetë në fushë dhe të gjuajë me votë. Kështu që zbrisni në fushë, gjuajeni penalltinë tuaj dhe në fund fitoftë më i miri”, deklaroi Rama.

S'KA KOMENTE