Rama per mungesen e opozites ne negociata: “Nuk e dimë se kush...

Rama per mungesen e opozites ne negociata: “Nuk e dimë se kush është kush te opozita”

207
SHPËRNDAJE

Kryeministri Edi Rama ka sqaruar mungesën e një përfaqësuesi të opozitës në Konferencën e Parë Ndërqeveritare në Bruksel. 

“Me një format të përcaktuar nga Komisioni për gjithë trupën që do të përfaqësonte Shqipërinë në tryezë. Natyrisht mund të kishim kërkuar një ndryshim për të ftuar një përfaqësues apo dhe më shumë se një nga ana e opozitës, por kemi një problem që nuk është një problem i Brukselit dhe jo për t’u trajtuar aty se ‘kush është kush’ në anën e opozitës.”, tha Rama.

S'KA KOMENTE