Rama ne Asamble:Kryetarët e PS-së në rrethe, sekserë punësimesh

Rama ne Asamble:Kryetarët e PS-së në rrethe, sekserë punësimesh

92
SHPËRNDAJE

 

Kryeministri, Edi Ramma, eshte shprehur ne Adsmblene e PS se një fenomen jo pak i njohur si edhe me pare tek LSI , ka  lulëzuar edhe brenda partisë socialiste

Në Asamblenë Kombëtare të PS që vazhdon punimet  Rama lëshoi një deklaratë të fortë për drejtuesit e kësaj partie në rrethe, duke thënë që shumica e tyre ka braktisur detyrën dhe janë kthyer në ndërmjetës për punësime.

“Të themi një të vërtetë me të cilën duhet të merremi duke filluar nga e hënë. Në territor partia është larg së qeni partia që duam në sfidat që do kemi më pas, shumica e drejtuesve tanë në territor e kanë braktisur detyrën dhe janë kthyer në ndërmjetës për punësime. Kjo është e patolerueshme ndaj betimit që ne kemi bërë për luftën për ta çuar tepsinë për skrap.

 

Duhet të nisim menjëherë një proces thellimi për të qenë sa më pranë njerëzve, duke e prishur këtë paqe. Shqipëria nuk e ka luksin për të vazhduar të ketë brenda shtetit fole eksplozive për njerëz që nuk meritojnë të marrin rrogën nga taksapaguesit tanë”, tha Rama.

S'KA KOMENTE