Rama ndan foton zyrtare nga samiti në Bruksel

Rama ndan foton zyrtare nga samiti në Bruksel

84
SHPËRNDAJE

Rama: Vend i bukur njerëz të këndshëm fjalë të bukura foto të bukura dhe imagjinoni sa më bukur mund të ishte nëse premtimet e bukura do të pasoheshin nga një dorëzim i këndshëm… Por ne shqiptarët nuk jemi aq të mirë sa të dorëzohemi bukur! Kështu që ne do të vazhdojmë dhe do të punojmë edhe më shumë për ta bërë Shqipërinë një anëtare të mirë të BE-së

😀
🇦🇱

S'KA KOMENTE