Rama-kryebashkiakëve: Në mars vëmë në veprim satelitin, do kontrollojë edhe mbetjet

Rama-kryebashkiakëve: Në mars vëmë në veprim satelitin, do kontrollojë edhe mbetjet

206
SHPËRNDAJE

Mos harroni edhe një gjë tjetër, që në mars ne do të vëmë në veprim satelitin. Dhe sateliti do të na japë në kohë relale shumë informacione, edhe atë të mbetjeve. Çdo vend depozitim do të jetë pjesë e punës së satelitit për të monitoruar. Nuk do të ketë nevojë as për inspektorë as për … do të na ndihmojë shumë kundër abuzivizmin, edhe për plehrat, edhe për ndërtimet, që nuk i shikoni ju çuditërisht, që nuk i shikojnë ata në territor në radhët e policisë së shtetit, dhe kur arrihet te verifikimi i tyre, ose kanë mbaruar ose janë në katin e tretë. Edhe këto do të jenë në kohë reale nga sateliti. Por ama as sateliti nuk e bën dot pastrimin, administrimin, nuk bën dot atë që bën vetëm një figurë në territor, sipas ligjit, që është kryetari i bashkisë.

S'KA KOMENTE